Lc Waikiki Hamile Giyim

Hamile giyiminde Lc Waikiki 2013 senesi için büyük bir atılım içinde olduğu görülmektedir. Lc Waikiki hamile giyim modelleri hem çok rahat hemde uygun fiyatlara. Lcw hamile bluz modelleri ile başlıyoruz söze ; bluz ürünleri içinde çizgili bluzlar desenli bluzlar kot pantolon üzerine giyilebilecek bluzlar bulunmaktadır. 

Lc Waikiki Hamile Giyim
Lc Waikiki Hamile Giyim 





















Üzerinde baby yazan bluz modelleri ise gerçekten bir harika. Pembe renginde çingene pembesi diyebileceğimiz masmavi renkte beyaz renkte yeşil renkte farklı bluz ürünleri bulunmaktadır Lcw bluz kataloğunda. Yine hamile body modelleri de görülmeye değer katalog ürünleri içinde geldi bana. Ve hamile tunik modelleri ise her hamile bayanın tercih edebileceği kalite ve şıklıkta güzel tunik modelleri içindedir. 


Lc Waikiki Hamile Giyim
Lc Waikiki Hamile Giyim 





















Lc Waikiki hamile kıyafet modelleri bu kadarla da sınırlı değil tabii ki. Pantolon giyimi özellikle hamile dönemlerinde giyinmek pek çok zordur. Ancak Lc Waikiki hamile pantolonları son derece rahatlıkla giyinebilecek bir tarzdadır. Krem rengi pantolon modeli hamile bayanlar açısından özellikle tercih edilebilecek bir renktir. Pastel renklerin ötesinde bunlara da bir göz atmanızı tavsiye ederim. 


Lc Waikiki Hamile Giyim
Lc Waikiki Hamile Giyim 





















Yine Lc Waikiki hamile jean pantolon modelleri ise hamile zamanlarında bile modaya uygun giyinmek isteyen bayanları bir tercihi olabilir. Ve gelelim Lc Waikiki hamile elbise modelleri ile konuşmaya. Hamile elbiseleri tahmin edebileceğiniz gibi alt tarafı bol kesim ile yapılmıştır. Lc Waikiki hamile kataloğunda en çok tercih edilenin e ben elbise modelleri temelinde olacağını düşünüyorum. 


Lc Waikiki Hamile Giyim
Lc Waikiki Hamile Giyim 





















Yine Lc Waikiki kırmızı pantolon modeli hamile giyiminde ayrıca bir renk taşımak isteyen bayanların gözdesi olabilir. Ve hamile atletleri de yaz zamanları yaz sezonun da önerebileceğimiz bir tarz olarak durmaktadır. Lc Waikiki kareli tunikleri ise desenli olanlara göre kadınları daha ince göstereceğini düşünüyorum. Lc Waikiki jean kapri hamile modelinde de yine yaz günleri için ya da sonbahar zamanları daha bir tercih edilebilir bence... 


Lc Waikiki Hamile Giyim
Lc Waikiki Hamile Giyim 





















Lcw hamile şortları da dediğimiz mevsimsel aralıklar da soğuk olmayan zamanlara uygun görünüyor. Askılı elbise içinse hamileler için inanılmaz uygun olduğunu söyleyebiliriz. Hamile etek modelleri de yine bayanların tercihine göre iş dünyasında çalışmaya devam eden kadınların ilgisini çekebilir. Hamile gömlekleri içinde beyaz ve pembe olanlar şimdilik katalog içinde dikkatimi çekmiştir. 

Lc Waikiki Hamile Giyim
Lc Waikiki Hamile Giyim 





















Lcw baskılı body modelleri de çok hoşuma gitti açıkçası. Hamile eşofmanları da ürünler içinde değerlendirebileceğiniz modeller arasında durmaktadır. Ve hamile taytları da siyah olanı özellikle ev için de rahatça bir giyim de olabilmeniz için bir tercih konusudur. 

Lc Waikiki Hamile Giyim
Lc Waikiki Hamile Giyim 





















Hamile caprileri için de ben lacivert renkte olanını çok beğendim. Elbise kataloğunda ise  39.90 TL. fiyatında olan elbise çok güzel bir elbise gibi göründü bana. Çok zarif ve çok şık. 

Lc Waikiki Hamile Giyim
Lc Waikiki Hamile Giyim 





















Hamile abiye modellerine bu katalog da rast gelemedim. Ancak denk geldiğim bir gün o konuda da düşüncelerimi sizlere sunacağım. Hamilelere özel kot pantolonundan gömleğe elbiseden eteğe kadar pek çok ürünün bulunduğu bu kataloğu dikkatle incelemenizi öneriyorum. Ayrıca indirimli hamile modelleri hakkında da bir şeyler de diyelim zaten sizler de bakarsınız fakat bazı ürünler bir hayli yüksek indirimlidir. Bu kampanyalı ürünleri modelleri dikkatle takip etmenizi tavsiye ederim. Çeşitli kombinlerle birlikte süsleyebileceğiniz modelleri de içeren indirimli hamile modelleri sizler bekliyor. Daha ne duruyorsunuz ? Ve aynı zamanda pek çok bluz ve body modeli de yeni çıkmıştır.
Sosyal Paylaşım :
Tiklayinca Kapanir
Tiklayinca Kapanir
Tiklayinca Kapanir
 
Lc Waikiki : Lc Waikiki Katalog | Lc Waikiki Giyim | Lc Waikiki Mont Modelleri
Lcw © 2014. Lc Waikiki | Lcw | Lc Waikiki Katalog | Lc Waikiki Ürünleri | Lc Waikiki Giyim | - Lc Waikiki Kaban Modelleri | Lc Waikiki Bot Modelleri | Lc Waikiki Kazak Modelleri | Lc Waikiki Hırka Modelleri | Lc Waikiki Tunik Modelleri | Lc Waikiki Atlet Modelleri | Lc Waikiki Penye Modelleri | Lc Waikiki Pantolon Modelleri |
2014 Modasına Dair Herşey Lcw Şort Modelleri Lcw Trençkot Modelleri Lc Waikiki Tayt Modelleri
Lc Waikiki Yeni Sezon Ürünleri Lc Waikiki Şapka Modelleri