2013 Elbise Modelleri Ve 2013 Modası

2013 modası geldi ve çattı siz daha ne duruyorsunuz ? 2013 elbise modelleri henüz 2012 yılında iken sizlerle bu durumdan konuşmaya var mısınız ? Demek istedik. Genç kızlar için yazlık ve kışlık elbise modelleri sizde taktir edersiniz ki birine beğendirilebilse bir diğeri beğenmiyor ya da öbürü beğense bu da defa beriki hoşnutsuz kalabiliyor. Şık elbise bulabilmek bu şartlar altında pek de kolay olmuyor haliyle. 

2013 Elbise Modelleri
2013 Elbise Modelleri

























2013 abiye elbiseleri dikkat çekici olacağını düşünüyorum. Çünkü bu yıl abiye elbiseler ile çok farklı tasarımcıların çalışacağı haberini aldık. Günlük elbiselerde ise 2012 günlük elbiseleri ile çok farklı olacağını düşünmüyorum. 2013 kışlık elbiseleri kış günleri için oldukça ideal ürünler ortaya çıkaracaktır diye umut ediyorum. Çok cafcaflı ürünlerin olacağını düşünmüyorum bu sene. 2013 moda renkleri ise henüz tam olarak belli olmamakla birlikte daha çok pastel renklerin ağırlıkta olacağını düşünüyorum.

2013 Elbise Modelleri

























Yazlık elbiseler ile baharlık elbiseleri de daha çok hava değişimi bakımından ayırmak gerekmektedir. 2013 elbise fiyatları da henüz tam olarak bilgimiz olmamakla birlikte makul rakamların gelişmesini temenni etmekteyiz. 2013 yılında kış soğuk geçer mi bilemiyoruz en azından 2012 yılına göre biraz daha ılıman geçmesini dileriz. 2013 Tesettür elbise modelleri konusunda ise yine elime henüz bir bilgi ulaşmadı. Tesettürlü bayanlarında güzel bir giyimde olmasını dileriz. 2013 gece elbiseleri ise sanki kırmızı renk ağırlıkta olacak gibi duruyor. 

2013 Elbise Modelleri

























Pek çok firma gerek Lc Waikiki gerek Mango gerek Koton gerek Zara gerekse Tekbir bu sene ki elbise modellerin de müthiş ürünler müthiş kataloglar çıkaracağına hiç kuşkumuz yok. Dediğimiz gibi 2013 kapalı elbise modelleri en az 2012 elbiseleri kadar şık olacaktır diye düşünüyorum. 2013 kısa elbiseleri de yine lila , mavi , mor , kırmızı , krem rengi , beyaz renk ağırlıklarında olacağa benziyor. 2013 modası 2013 elbiseleri tarafınfan belirlenecek gibi geldi bana bu aralar...

2013 Elbise Modelleri

























2013 şık elbiseleri de bu bağlamda ele alınması gerekir. 2013 saten elbiseleri hep söylüyoruz saten demek özel gecelere davet demekle eşdeğer bir algı yaratmaktadır. Umarız ve dileriz ki bu güzel elbiseler ile geceler de çok şık görünürsünüz. 2013 kısa elbise modelleri daha çok genç kızlar için olsa gerek uzun elbise modelleri ise daha çok biraz daha yaşlı bayanlara özel diye düşünüyorum. 

2013 Elbise Modelleri

























2013 elbise trendleri her geçen gün daha da büyük bir merak uyandırmaktadır. Bakalım bu meraka bu talebe yeteri kadar karşılık verilebilecek midir ? 2013 straplez elbiseleri de daha çok Adil Işık gibi yerlerden beklenir sanırım. Örgü elbiselerin ise moda bir senesi yok o elbiseler adeta bir roman gibi dilden dile anlatılır çeyizlere konulur ve saklanır. Örgü elbiseler özeldir. Var olanlar kıymetini bilsinler. 2013 yılı en güzel elbise modellerinin yılı olsun diyorsanız siz de 2013 modasını takip ediniz. 2013 mini elbiseleri daha çok mezuniyet balolarında tercih edilmesi muhtemel durmaktadır. 

2013 Elbise Modelleri

























2013 Büyük beden elbiseleri de 90'ların ve 2000'lerin giyim modasından pek farklı olabileceğini düşünmüyorum. 2013 Balık elbise modelleri ise kelimenin tam anlamıyla bir muamma durumunda. Hiç bir şey bilmiyoruz henüz Balık elbiselerinin nasıl olacağı konusunda... 2013 spor elbiseleri ise daha çok yaz günlerinde ilgi göreceğe benziyor. 2013 nişanlık elbiseleri de elbette bütün kızlar merak etmektesiniz. Bu konuda da özellikle 2013 kışın da ve 2013 baharında sizlerle konuşacağımız geniş bir konu olacağını düşünüyorum. 

2013 Elbise Modelleri

























Ve tabi abiye elbiseler demişken abiyeler kısa abiye ve uzun abiye diye ikiye ayrılmaktadır. Ben her zaman hamile bayanlar için de elbise yapılmasını ayrıca önermişimdir modacı arkadaşlarıma. Fakat 2013 hamile elbiseleri her zamankinden daha özel ve ayrıcalıklı olacağa benziyor. 2013 çiçekli elbiseler ve desenli elbiselerin yılı olacak gibi. Avrupa modası ve Asya modası çiçekli böcekli modelleri paylaşamayacak sanki. 2013 kumaş elbiseleri de saten elbiseler gibi henüz pek de bilgimizin vakıf olmadığı bir durumda. Ama senin gönlün nedir diye soruyorsanız benim gönlüm 

2013 Elbise Modelleri

























2013 yılının sade elbiselerine gidecektir yine her yıl olduğu gibi. Bu arada her türlü elbiseden bahsetmişken triko elbiselerinden de bir şeyler söylememiz gerekir diye düşündüm birdenbire 2013 triko elbiseleri de diğer tüm farklı elbiseleri gibi güzel ve şık olmasını istiyoruz. 

2013 Elbise Modelleri
2013 Elbise Modelleri

























Bu konuda ki yazılar ve resimlerin Lc Waikiki firması ile bir ilgisi yoktur.


Sosyal Paylaşım :
Tiklayinca Kapanir
Tiklayinca Kapanir
Tiklayinca Kapanir
 
Lc Waikiki : Lc Waikiki Katalog | Lc Waikiki Giyim | Lc Waikiki Mont Modelleri
Lcw © 2014. Lc Waikiki | Lcw | Lc Waikiki Katalog | Lc Waikiki Ürünleri | Lc Waikiki Giyim | - Lc Waikiki Kaban Modelleri | Lc Waikiki Bot Modelleri | Lc Waikiki Kazak Modelleri | Lc Waikiki Hırka Modelleri | Lc Waikiki Tunik Modelleri | Lc Waikiki Atlet Modelleri | Lc Waikiki Penye Modelleri | Lc Waikiki Pantolon Modelleri |
2014 Modasına Dair Herşey Lcw Şort Modelleri Lcw Trençkot Modelleri Lc Waikiki Tayt Modelleri
Lc Waikiki Yeni Sezon Ürünleri Lc Waikiki Şapka Modelleri